Silvana Support Royale Hoofdkussen Groen Extra Stevig

139,95

Tijk –  50% katoen – 50% viscose van bamboe

Vulling –  60% polyester – 40% dons, van gerecycled materiaal

Neksteun –  100% latex

Description

Het stevigste en dikste hoofdkussen uit de vernieuwde Silvana collectie is het Silvana Support Royale extra stevige donzen hoofdkussen. Het heeft de kleur groen gekregen en is daardoor goed herkenbaar tussen de andere 6 vernieuwde Royale hoofdkussens. Het stevige hoofdkussen is geschikt voor op een stevig matras en mensen met een groter dan gemiddeld postuur. Ook zijslapers hebben baat bij dit model. Het hoofdkussen heeft een neksteun gemaakt van Vita Talalay® latex. Het hoogwaardige materiaal is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex en het biedt dankzij de schoudercontour goede, iets stevige  ondersteuning aan de nekwervels en het hoofd.

De tijk van het hoofdkussen bestaat uit heerlijk zacht en vochtregulerend bamboe/katoen. Dankzij de Sanitized® behandeling is het kussen schimmel- en bacteriewerend waardoor je fris en hygiënisch slaapt. De vulling bestaat uit hoogwaardige Suprelle® Fusion. Een innovatief vulmateriaal dat bestaat uit 60% high-tech gerecyclede polyester vezels en 40% gerecycled dons. Deze milieuvriendelijke mix zorgt voor een uitstekende vochtafvoer, een groter ademend vermogen en een verminderde warmteopbouw.

Het Silvana Support Royale extra stevige hoofdkussen is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk en verwijder alvorens het wassen de neksteun.

Silvana

Het assortiment van Silvana bevat hoogwaardig beddengoed. Zo zijn er hoofdkussens variërend van extra zacht tot stevig en met wel of geen extra support voor de nek. Of kies voor dekbedden van verschillende warmteklassen. Wij bieden een ruim aanbod zodat iedereen kan genieten van een fijne nachtrust.